Site in English
Hovedside
Om oss
Vannkraft
Plateverksted
Kran/hydraulikk
Nyheter
Linker
Billedgalleri
Kontakt

Om oss


Bedriften ble startet av ing. Svein Dyrhoff i 1947 og var i sin helhet lokalisert i Oslo. Først på Økern, deretter på Helsfyr. I 1957 ble det bygget et nytt produksjonsanlegg i Elverum og i 1977 ble virksomheten i sin helhet flyttet dit. Produktene var den gang vesentlig beregnet på vvs- markedet og olje/ved- fyrte sentralvarmekjeler, varmtvannsberedere med tappespiral og trykkekspansjonskar var hovedproduktene.

Dyrhoff as er en direkte videreføring av firma ing. Svein Dyrhoff og ble etablert 1. januar 1994. Produksjon av olje/ved- fyrte kjeler og varmtvannsberedere ble lagt ned og i stedet startet et samarbeid med ASEA Per Kure om produksjon av elektrokjeler. Vi produserer fortsatt de samme elektrokjelene, men nå for Varmeteknikk AS.

Utstyr til vannkraftsektoren har også vært viktig for oss. Til å begynne med som underleverandør til Kværner Brug AS, men i det siste som selvstendig leverandør av lukesystemer, både flom og reguleringsluker, hvor vi samarbeider med Obermeyer og Sumitomo. Vi har i dag ”world wide” rettigheter på salg av Sumitomo gummiluker, samt et utstrakt samarbeid med Obermeyer i USA om levering og montering av flom-reguleringsluker.

I 1997 etablerte vi en egen avdeling for kran, hydraulikk og løfteutstyr og på dette området samarbeider vi i dag med Gjøvik Kran og Hydraulikk A/S og Øyhaugen A/S om salg, montering og service vedr. Jonsred, Loglift, Hiab kolli-og skogs kraner, samt Multilift krokløfter.

Vi driver også vanlig mekanisk verkstedproduksjon hvor trykktanker i rustfritt stål, former til betongvareindustrien og serviceoppdrag for lokal industri utgjør en stor del.

Dyrhoff as har i dag 22 ansatte.

© 2003 Aksel Økseter